Heinenoord Assuradeuren neemt Provide Verzekeringen over

Persbericht

Heinenoord Assuradeuren neemt Provide Verzekeringen over

Serviceprovider en volmachtbedrijf Heinenoord Assuradeuren heeft het volmachtbedrijf Provide Verzekeringen uit Alphen aan den Rijn overgenomen. De overname geschiedt met terugwerkende kracht per 1 januari 2013. Provide maakte onderdeel uit van van de Kettlitz Wulfse Groep uit Nieuwegein. Kettlitz Wulfse en BeneVia, zusterbedrijf van Heinenoord Assuradeuren, zijn beiden lid van de Noordeloos Groep.

Heinenoord ziet hierdoor het volume van de jaarpremie met een kleine 7 miljoen euro groeien. De directie van Heinenoord, welke gevormd wordt door Arie van den Berg en Sander Groenendijk, zet met de overname een belangrijke stap naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Kettlitz Wulfse heeft besloten de strategie volledig op de uitbreiding van de advies- en bemiddelingsactiviteiten van Kettlitz Wulfse te richten. Het zelfstandig opererende dochterbedrijf Provide Verzekeringen, dat zich op serviceproviding richt, past daar niet in. Daarom is besloten tot verkoop aan Heinenoord.

Heinenoord Assuradeuren ambieert als volmachtbedrijf een stevige positie in de markt van serviceproviders voor schadeverzekeringen. De overname biedt Heinenoord ruim voldoende basis om aangesloten tussenpersonen en de achterliggende eindklanten nu en in de toekomst op een juiste en professionele wijze te bedienen, aldus de directie. Provide Advies, het zusterbedrijf van Provide Verzekeringen dat zich richt op advies en bemiddeling aan relaties in de regio Alphen a/d Rijn, is per gelijke datum overgenomen door VM Deerenberg uit Alphen a/d Rijn, ook lid van de Noordeloos Groep.
Categorieën

Recent verschenen