Vacature: Acceptant Particulieren (fulltime)

Heinenoord Assuradeuren is een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en is het zusterbedrijf van BeneVia Groep. Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij. Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder ons eigen merk te voeren. Daarnaast verzorgen wij voor een groot aantal assurantietussenpersonen de backoffice activiteiten.

Functieomschrijving

Als Acceptant Particulieren houd je je bezig met het accepteren en accuraat verwerken van polissen en mutaties in het geautomatiseerde systeem en sta je op deskundige en commerciële wijze tussenpersonen en verzekeraars te woord.

Profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal het nieuwe Wft Schade Particulier diploma. Je bent een echte teamplayer met een flexibele, positieve en service gerichte instelling en je bent in staat zelfstandig te werken. Je hebt commerciële slagkracht en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je ervaring in een vergelijkbare functie, op het gebied van schadeverzekeringen. Heb je deze ervaring opgedaan bij een Volmachtbedrijf dan is dat een pré.

Wil je werken bij een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk worden gecombineerd met klantvriendelijkheid, deskundigheid en professionaliteit? Stuur dan een sollicitatiebrief met een uitgebreid cv naar Heinenoord Assuradeuren B.V., t.a.v. de afdeling P&O, Postbus 3205, 3274 ZG Heinenoord of e-mail naar personeelszaken@benevia.nl. Verdere informatie over Heinenoord Assuradeuren is te vinden op onze website www.heinenoord.nl. Wij zien je reactie met veel belangstelling tegemoet.

 
Categorieën

Recent verschenen