Vacature: Commercieel Adviseur Zakelijk (fulltime)

BeneVia Adviesgroep is één van de grootste assurantiekantoren van Rotterdam en omstreken en het zusterbedrijf van Heinenoord Assuradeuren. BeneVia is een onafhankelijke, allround financiële dienstverlener. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Een deskundige en persoonlijke benadering van de relaties staat binnen onze organisatie centraal. Onze visie is dat wij de klant zekerheid verschaffen door de klant te ontzorgen op een klantvriendelijke, proactieve, professionele en betrokken manier.

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Adviseur Zakelijk. De zakelijke afdeling bestaat naast jou uit nog twee Zakelijk Adviseurs en twee ondersteunende vakbekwame Commerciële Binnendienstmedewerkers.

Functieomschrijving

Als Commercieel Adviseur Zakelijk ben je het aanspreekpunt van en bezoek je relaties uit je eigen account. Daarnaast breng je nieuwe relaties aan. Je bent daarom representatief, commercieel vaardig en je gaat graag met klanten om. Vanuit je klantgerichte instelling ben je verantwoordelijk voor de afgesproken resultaten en de gewenste klanttevredenheid. Je hebt de commerciële drive om je agenda dagelijks vol te plannen en bezit de gave om onze relaties te boeien en te binden door je vakbekwame en enthousiaste wijze van adviseren. Naast het voeren van commerciële adviesgesprekken behoud je in samenwerking met de commerciële binnendienst het overzicht op de administratieve afwikkeling van het adviestraject en ben je verantwoordelijk voor de nazorg aan onze relaties.

Profiel

Wij zoeken een ervaren, representatieve en initiatiefrijke Zakelijk Adviseur die staat voor klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en accuratesse. Je hebt HBO plus werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal Wft Schade Zakelijk, Wft Inkomen en bij voorkeur ook Wft Vermogen. Extra vakdiploma’s en kennis van ANVA zijn een pré. Je bent een echte teamplayer met een flexibele, positieve en service gerichte instelling en je bent in staat zelfstandig te werken. Je hebt commerciële drive en slagkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Een marktconform salaris, een auto van de zaak/lease-autoregeling, een 50/50 pensioenregeling, lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen.

Solliciteren

Wil jij werken bij een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk wordt gecombineerd met klantvriendelijkheid en professionaliteit? Stuur dan een enthousiaste sollicitatiebrief met uitgebreid CV naar: BeneVia Groep B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 3205, 3274 ZG Heinenoord of een e-mail naar personeelszaken@benevia.nl. Meer informatie over BeneVia is te vinden op onze website: www.benevia.nl. Wij zien je reactie met veel belangstelling tegemoet.
Categorieën

Recent verschenen