Beursmakelaar verzekeringen.

Heinenoord Beurs is al jarenlang als beursmakelaar actief op de co-assurantiemarkt. De assurantiebeurs is ingericht om afwijkende, grote of complexe risico’s te verzekeren. De assurantiebeurs kan ook een oplossing bieden voor “kleinere” risico’s, die vanwege een afwijkend risicoprofiel een persoonlijke benadering en maatwerk nodig hebben. Tussenpersonen hebben via Heinenoord Beurs toegang hebben tot deze markt waar we risico’s onderbrengen op het gebied van brandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en transport.

willem li

Willem Li

Manager Beurs

Waarom zaken doen met Heinenoord Beurs?

Heinenoord Beurs is ingericht om maatwerk te leveren. Heinenoord Beurs stelt u als tussenpersoon in staat om uw relatie een goede oplossing te bieden. Op deze manier ontstaat een ijzersterke combinatie: uw relatie heeft een passende dekking die is toegespitst op het risico met behoud van u als tussenpersoon.

Wij hechten veel aan een persoonlijke benadering. Op deze manier zijn wij een kennispartner in risico en preventie. Deze persoonlijke benadering en marktkennis komt de uiteindelijke verzekeringsoplossing ten goede.

 

Daarbij is het onze overtuiging dat maatwerk en een betrokken werkwijze leidt tot tevreden relaties.
Zodra wij een goed beeld hebben van het risico, is het vervolgens van belang om de juiste verzekeraars te vinden. Heinenoord Beurs heeft door haar jarenlange ervaring een uitgebreid netwerk van verzekeraars opgebouwd. Dit netwerk biedt volop mogelijkheden voor u als tussenpersoon.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat Heinenoord Beurs zelf polissen opmaakt. Op die manier zijn we goed in staat om de dekking aan te laten sluiten bij de risico’s van uw klant, ook leidt dit tot een efficiënte en snelle administratieve afwikkeling.

Heinenoord Beurs heeft ook een maatwerkoplossing voor Horeca. Zo is de dekking uitgebreid met een aantal specifieke risico’s, die voor uw relatie zeker interessant zullen zijn. Ook voor Horeca kunnen we u snel van dienst zijn met een concurrerende offerte!

 

rob bouma

Rob Bouma

Sr. Accountmanager Beurs

rob bouma

Rolf van der Kleij

Beurssluiter

Assurantiebeurs

Op de assurantiebeurs komen aanbieders (verzekeraars) en vragers (verzekeringsmakelaars die verzekeringnemers vertegenwoordigen) samen voor verzekeringen waarvan het risico te complex of te groot is om bij één verzekeraar onder te brengen. In Nederland bestaan twee assurantiebeurzen. De assurantiebeurs van Rotterdam en de assurantiebeurs van Amsterdam. Daarnaast kent Nederland ook nog een elektronische assurantiebeurs genaamd E-ABS. Via deze applicatie kunnen de diverse partijen digitaal intekenen op beursverzekeringen.

Wanneer gaat een verzekering naar de assurantiebeurs?

Een verzekering kan op de assurantiebeurs terecht komen als het risico niet geheel gedekt kan worden door één verzekeraar. Een verzekeringsmakelaar kan het risico dan op de beurs onderbrengen door middel van een beurspolis. Verzekeringen worden meestal op de assurantiebeurs ondergebracht bij grote verzekerde bedragen of wanneer de kans op schade erg groot is.

Wat kan Heinenoord Beurs voor u betekenen?

Heinenoord Beurs werkt samen met tussenpersonen. Heeft u complexe of grote risico’s die u niet bij uw verzekeraars kwijt kunt? Heinenoord Beurs is ingericht om maatwerk te leveren. Wij stellen u als tussenpersoon in staat om uw relatie een goede oplossing te bieden.

 

 

rob bouma

Kim Stuij

Schademeldingen Beurs

Polisvoorwaarden Heinenoord Beurs

Hieronder vindt u de polisvoorwaarden van Heinenoord Beurs.
Door erop te klikken opent u een popup.

das