Heinenoord Assuradeuren.

Heinenoord Assuradeuren is een volmachtbedrijf met volmachten van meer dan 20 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder ons eigen merk te verkopen. Voor de relatie levert dit veel voordelen op. 

willem li

Arie van den Berg

Oprichter

Door de perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen wij de relatie een snelle polisafgifte bieden. Onze eigen schadeafdeling draagt zorg voor een snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen het bedrijf geregeld.

Bij Heinenoord Assuradeuren vindt u speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij ons volmachtbedrijf te verkrijgen zijn. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van alle uitgebreide mogelijkheden van onze volmachtmaatschappijen.

Heinenoord Assuradeuren werkt samen met een groot aantal assurantiekantoren. Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast bieden wij de unieke mogelijkheid om (een deel van) uw backoffice aan ons uit te besteden. U heeft meer tijd voor commerciële activiteiten en behoudt toch uw eigen identiteit, bijvoorbeeld doordat wij bij afgifte van volmachtpolissen uw briefpapier gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om uw gehele administratie aan ons uit te besteden. Voor alle voordelen kunt u kijken op de pagina voor tussenpersonen. Heinenoord Assuradeuren biedt geen standaard oplossingen, maar een stukje maatwerk waar u zich het prettigst bij voelt.

 

Geschiedenis

Heinenoord Assuradeuren b.v. is gestart op 1 april 1994, als volmachtkantoor van Assurantiekantoor T.A. van den Berg uit Heinenoord.
Het behalen van het volmacht diploma in 1993 was voor Arie van den Berg reden om de mogelijkheden tot het opzetten van een volmacht bedrijf te bekijken. Het assuradeurenbedrijf werd opgericht met 4 aandeelhouders t.w. Arie van den Berg, Teun van den Berg, Koos Lammers en Koos Vermaat.

Meer informatie?