Provide Verzekeringen

Sinds 1 april 2013 is Provide Verzekeringen een onderdeel van Heinenoord Assuradeuren. Dit stelt Provide Verzekeringen nog beter in staat om uw belangen te behartigen. Provide Verzekeringen is een service provider. Een volmachtbedrijf waarbij tussenpersonen zich aan kunnen sluiten. Naast toegang tot grote verzekeringsmaatschappijen kunnen tussenpersonen ook andere diensten bij ons afnemen. Zij kunnen gebruik maken van onze ICT-omgeving, polisadministratie en schadeafdeling.

Telefoonnummer

Het telefoonnummer van Provide Verzekeringen is gewijzigd naar 0186-636376.

Voordeel voor aangesloten tussenpersonen

Voor aangesloten tussenpersonen geldt een enorme administratieve eenvoud. Immers één groep van bekende contactpersonen, één rekening-courant, meer inkoopkracht en specifieke producten, een groot aantal volmachten, provinciale maatschappijen en eigen huisstijl op uw briefpapier. Mocht het verzekeringsrisico te groot zijn voor de gebruikelijke verzekeraars kunt u dankzij Heinenoord Beurs mogelijkheden zoeken op de assurantiebeurs.

Productwijzers

Het Verbond van Verzekeraars heeft productwijzers ontwikkeld om u algemene informatie en aandachtspunten te geven van bepaalde verzekeringen.

Bekijk hier de productwijzers »

Polisvoorwaarden

Ga naar de pagina voor polisvoorwaarden »

Provide downloads

Formulieren

Schade

Diversen