Contact?

Contactpersonen
Rob Bouma 0186 – 607 257
Willem Li 0186 – 607 259

E-mail: robbouma@heinenoord.nl 

Kantoor Heinenoord Beurs
Adres: Margrietstraat 4
3274 AH Heinenoord

Assurantiebeurs

Op de assurantiebeurs komen aanbieders (verzekeraars) en vragers (verzekeringsmakelaars die verzekeringnemers vertegenwoordigen) samen voor verzekeringen waarvan het risico te complex of te groot is om bij één verzekeraar onder te brengen. In Nederland bestaan twee assurantiebeurzen. De assurantiebeurs van Rotterdam en de assurantiebeurs van Amsterdam. Daarnaast kent Nederland ook nog een elektronische assurantiebeurs genaamd E-ABS. Via deze applicatie kunnen de diverse partijen digitaal intekenen op beursverzekeringen.

Wanneer gaat een verzekering naar de assurantiebeurs?

Een verzekering kan op de assurantiebeurs terecht komen als het risico niet geheel gedekt kan worden door één verzekeraar. Een verzekeringsmakelaar kan het risico dan op de beurs onderbrengen door middel van een beurspolis. Verzekeringen worden meestal op de assurantiebeurs ondergebracht bij grote verzekerde bedragen of wanneer de kans op schade erg groot is.

Wat kan Heinenoord Beurs voor u betekenen?

Heinenoord Beurs werkt samen met tussenpersonen. Heeft u complexe of grote risico’s die u niet bij uw verzekeraars kwijt kunt? Heinenoord Beurs is ingericht om maatwerk te leveren. Wij stellen u als tussenpersoon in staat om uw relatie een goede oplossing te bieden.

Lees meer: Beursmakelaar