Serviceprovider.

Als serviceprovider is het doel van Heinenoord Assuradeuren om de tussenpersoon te ondersteunen in de bedrijfsvoering. Als u gebruik maakt van onze diensten krijgt u toegang tot al onze volmachten. Maar onze service gaat verder. U kunt ook gebruik maken van onze polisadministratie, schadeafdeling en ICT-omgeving. Als wij voor u communiceren met uw relaties dan hanteren wij tevens uw eigen huisstijl.

Voordelen serviceprovider Heinenoord Assuradeuren

Een samenwerking met Heinenoord Assuradeuren biedt u hoger rendement.

 

Volmachten

Wij hebben volmachten van meer dan 22 verzekeraars. Als uw service provider geven wij u toegang tot deze verzekeraars.

Eén partner, één rekening-courant

Niet het ongemak van verschillende rekening-couranten bij meerdere verzekeraars. Slechts één rekening-courant bij uw service provider Heinenoord Assuradeuren.

Heinenoord Beurs voor complexe verzekeringen

Wij hebben een beursafdeling met een zeer veel kennis en een hoog serviceniveau. Met uw complexe verzekeringen kunt u bij ons terecht.

Polisadministratie & schadeafdeling

Als serviceprovider kunnen wij u helpen met onze polisadministratie en schadeafdeling. Wij nemen u dit werk uit handen zodat u zich kunt focussen op uw relaties!

Webapplicatie: de Digitale Ordner

Al onze relaties kunnen gebruik maken van de Digitale Ordner. Deze krachtige webapplicatie leveren wij u in combinatie met ANVA. Toegang tot eigen webapplicatie de Digitale Ordner

Krachtige werkomgeving

Samen met onze partner Missing Piece leveren wij u een werkomgeving. Als u relatie wordt van Heinenoord Assuradeuren heeft u dus een partner voor uw verzekeringen, backoffice én ICT!

Maatwerkverzekeringsproducten
Telefonische opvang

Wij kunnen desgewenst uw binnenkomende telefoon van u overnemen. Eén van de diensten die wij u als service provider bieden.

Behoud eigen huisstijl

Meer informatie?