Vitaal Inkomenspakket

Een optimale bescherming tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid met het Vitaal Inkomenspakket.

Voor meer info, bel ons op:

Vitaal Inkomenspakket voor uw bedrijf

Verzuim, en de problematiek en wetgeving daaromheen, zijn de laatste jaren sterk in beweging. Wetgeving zorgt er meer en meer voor dat risico’s bij de werkgever liggen. Verzuimbeheersing wordt dus een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Maar hoe houdt u grip op verzuim? Door het Vitaal Inkomenspakket af te sluiten bij Heinenoord!

Hoe houdt u grip op verzuim?

Inzicht is het sleutelwoord. Zonder een helder inzicht in het ziekteverzuim, de processen en de financiële consequenties, is verzuimbeheersing zéér tijdrovend en risicovol.

Met het Vitaal Inkomenspakket van Heinenoord organiseert u eenvoudig een optimale bescherming tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Regel al uw inkomensverzekeringen in één keer binnen één portaal. Heinenoord begeleidt het beheer én de administratie van het verzuimproces van A tot Z: vanaf de eerste ziekmelding tot en met het afronden van de re-integratiedossiers.

?

Eén verzuimregistratie systeem

?

Keuze uit verschillende verzekeraars, combineren mogelijk

?

Al uw verzuimverzekeringen in één pakket

Uw voordeel als adviseur

Voordelen van ons Vitaal Inkomenspakket

Binnen het Vitaal Inkomenspakket kiest u wat u wel of niet wilt verzekeren. U als werkgever neemt één, meer óf álle verzekeringen af in één contract. Het Vitaal Inkomenspakket bestaat uit de volgende verzekeringen:

R

Verzuimverzekering Conventioneel

R

MKB verzuim ontzorgverzekering

R

Verzuimverzekering Stoploss

R

Werknemersverzekeringen 35-WGA-Hiaat WIA-excedent

R

WGA Eigenrisicodragerschap

R

ZW Eigenrisicodragerschap

R

Collectief ongevallen

Gekoppelde arbodienst

R

Vaste gecertificeerde casemanager

R

Persoonlijke benadering

R

Overzichtelijke online verzuimapplicatie

Productvergelijking