Heinenoord Assuradeuren 25 jaar!

Vandaag is het 25 jaar geleden dat ik officieel van start ging met ons volmacht bedrijf Heinenoord Assuradeuren. Onder stimulans van opleidings goeroe Hans Beekhuis had ik eind 1993 mijn volmacht diploma gehaald en nu was het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen.

Huisvolmacht

Er werd een huisvolmacht opgericht van ons eigen assurantiekantoor T.A. v.d. Berg. We kregen direct het vertrouwen van NOG verzekeringen, Elvia en Vezeno schadeverzekeringen. Deze namen zijn inmiddels allemaal opgegaan in grotere concerns. Bij deze bedrijven hadden we immers mooi portefeuilles lopen en hadden we een goede start. In het eerste jaar van ons bestaan sloten we zonder dat we daar van te voren over hadden nagedacht twee tussenpersonen aan. Henk den Uil uit Sliedrecht en Assuflex uit Den Bosch. Henk den Uil is een aantal jaren geleden door ons overgenomen en Assuflex is onze grootste partner in het volmacht bedrijf.  Een mooie tijd, dromen van 8 miljoen gulden premie in volmacht omdat we dan, in onze ogen, een rendabel volmacht bedrijf konden draaien. Gelukkig zijn dromen niet altijd bedrog. We vonden een concept om efficiënt met tussenpersonen te werken en konden door groeien. We hebben na 25 jaar bijna 70 miljoen euro premie in volmacht !

Bedankt

Een bedrijf om trots op te zijn. Een bedrijf is een verzameling mensen die als het goed is hetzelfde doel voor ogen hebben en bij Heinenoord is dat helemaal waar. Koos Vermaat en Koos Lammers in de begin jaren, Ramona Tuk ( v.d. Klundert nu) 18 jaar als steun en toeverlaat, Sander Groenendijk die vanaf 2001 voor een toekomstbestendige koers op de financiën en organisatie zorgt als mede directeur en alle anderen die hebben meegebouwd aan dit mooie bedrijf, bedankt !

De verzekeringsmaatschappijen bedankt voor het vertrouwen en de steun ook als het even tegen zat.   Samen met onze financiële partner Qmulus Invest gaan we de toekomst in op naar een nog beter kwaliteit en groei van ons bedrijf.

Arie van den Berg
Categorieën

Recent verschenen