Contact?

Contactpersonen
Rob Bouma 0186 – 607 257
Willem Li 0186 – 607 259

E-mail: robbouma@heinenoord.nl 

Kantoor Heinenoord Beurs
Adres: Margrietstraat 4
3274 AH Heinenoord

Heinenoord Beurs

Beursmakelaar verzekeringen

Heinenoord Beurs is al jarenlang als beursmakelaar actief op de co-assurantie beurs. De assurantiebeurs is van oudsher ingericht om afwijkende, grote of complexe risico’s te verzekeren. De assurantiebeurs kan ook een oplossing bieden voor “kleinere” risico’s, die vanwege een afwijkend risicoprofiel een persoonlijke benadering nodig hebben.

Waarom zaken doen met Heinenoord Beurs?

De assurantiebeurs is ingericht om maatwerk te leveren. Heinenoord Beurs stelt u als tussenpersoon in staat om uw relatie een goede oplossing te bieden. Op deze manier ontstaat een ijzersterke combinatie: uw relatie heeft een passende dekking die is toegespitst op het risico met behoud van u als tussenpersoon.

Wij hechten aan een persoonlijke benadering. Op deze manier hebben wij een beter begrip van de risico’s en de  bijbehorende vraag. Deze persoonlijke benadering komt de uiteindelijke verzekeringsoplossing ten goede. Daarbij is het onze overtuiging dat een persoonlijke en betrokken werkwijze leidt tot tevreden relaties.
Zodra wij een goed beeld hebben van het risico, is het vervolgens van belang om de juiste verzekeraars te vinden. Heinenoord Beurs heeft door haar jarenlange ervaring een uitgebreid netwerk van verzekeraars opgebouwd. Dit netwerk biedt volop mogelijkheden voor u als tussenpersoon.

Belt u ons gerust voor meer informatie, wij geven u graag een toelichting op onze werkwijze!