VBJ wordt Heinenoord Assuradeuren

Met trots vertellen wij dat per 15 januari 2024 VBJ onderdeel wordt van Heinenoord Assuradeuren; een ervaren speler in de financiële markt.  

Over Heinenoord Assuradeuren

Heinenoord Assuradeuren is met een jarenlange ervaring een betrouwbare speler in de verzekeringswereld. De financiële specialisten van Heinenoord Assuradeuren zijn betrokken bij de relaties. Een goede, persoonlijke service is dan ook niet meer dan normaal. 

 Vragen over dit nieuws?

Dan helpen wij u natuurlijk graag. Klik op de knop hieronder en neem contact met een van onze afdelingen.  

Op zoek naar de polisvoorwaarden? 

Bent u op zoek naar de polisvoorwaarden van een verzekering? Deze vindt u overzichtelijk bij elkaar op één pagina. Hier vindt u altijd de meest recente versie van de polisvoorwaarden.  

Volmachtgevers

allianz
MS-amlin
glasverzekering
glasverzekering
anker
das
fatum
fatum
arag
Avéro Achmea
maaslloyd
fatum
arag
Avéro Achmea
maaslloyd
maaslloyd
asr
maaslloyd
maaslloyd
maaslloyd
maaslloyd
glasverzekering

Meer weten? 

We helpen u graag verder met uw vragen of opmerkingen 

afm

Volmachtbedrijven bieden aan tussenpersonen toegang tot grote verzekeraars. De toegevoegde waarde voor tussenpersonen is dat zij administratieve werkzaamheden uit handen worden genomen waardoor zij zich kunnen richten op de werkzaamheden waarin zij zich onderscheiden: het adviseren van relaties. Veel volmachtbedrijven treden ook op als service provider. Zij nemen tussenpersonen de gehele back-office uit handen.

nvga

Veel volmacht bedrijven zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Heinenoord Assuradeuren is ook lid van de NVGA. Deze brancheorganisatie is op 1 juli 1960 opgericht. De vereniging behartigt de belangen van volmachtbedrijven in het algemeen en van haar leden in het bijzonder.