U bent tussenpersoon

De voordelen van samenwerken met Heinenoord Assuradeuren

Als serviceprovider staan wij klaar voor onze tussenpersonen. U bepaalt zelf in welke mate u een samenwerking aan wilt gaan. Op deze pagina leest u welke voordelen u kunt behalen uit een samenwerking met Heinenoord Assuradeuren.

Volmachten
Aangesloten tussenpersonen krijgen toegang tot vrijwel alle grote verzekeraars. Wij hebben volmachten van 20 verzekeraars. Meer dan eens profiteert u ook van onze inkoopvoordelen in de vorm van scherpe premies.

Eén partner, één rekening-courant
Omdat u alle verzekeringen via de volmachten van Heinenoord Assuradeuren kunt sluiten hoeft u niet bij iedere verzekeraar een aparte aanstelling te hebben. Volume-eisen van maatschappijen zijn niet meer aan de orde.
Daarnaast heeft u slechts één rekening-courant, wel zo makkelijk.

U kunt met uw verzekeringen altijd terecht bij Heinenoord Assuradeuren. Lukt het niet in één van onze volmachten? Dan kunnen wij uw verzekeringen ook nog provinciaal of via Heinenoord beurs sluiten.

Polisadministratie & schadeafdeling
Als u een aanstelling heeft bij Heinenoord Assuradeuren kunt u voor de verzekeringen die u via ons sluit profiteren van onze polisadministratie en schadeafdeling. U kunt zich focussen op advies geven over en verkopen van verzekeringen.

Webapplicatie: de Digitale Ordner
Aangesloten tussenpersonen kunnen gebruik maken van onze webapplicatie. Deze applicatie biedt voordeel aan u en uw relaties. U profiteert onder meer van het berekenen en beheren van verzekeringen, online schadeafwikkeling, CRM-functionaliteit en time management.

Krachtige werkomgeving
U kunt kiezen voor een volledige aansluiting op onze ICT-omgeving. Op deze omgeving kunt u gebruik maken van ANVA in combinatie met de Digitale Ordner. Alles wat u nodig heeft binnen één omgeving. Gratis ondersteuning van onze deskundige ICT-afdeling.

Maatwerkverzekeringsproducten
Heeft u een speciale doelgroep en wilt u een speciaal product aanbieden? Dat is mogelijk.

Telefonische opvang
Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u incidenteel, gedeeltelijk of volledige telefonisch ondersteunen.
Ons professionele team staat klaar voor uw relaties.

Uw eigen huisstijl
U sluit uw verzekeringen via de volmacht van Heinenoord Assuradeuren maar wilt wel uw eigen identiteit behouden? Dat is goed mogelijk. De communicatie naar uw relaties kan geschieden in uw eigen huisstijl. Uw eigen briefpapier en enveloppen worden verstuurd vanuit onze polisadministratie.